top of page

Mesoterapi Dobbelthake

Dobbelthake mesoterapi er en kosmetisk prosedyre der små mengder med spesialiserte medisinske stoffer blir injisert i det subkutane laget av huden under haken. Målet er å redusere fettansamlinger og stramme opp huden for å forbedre utseendet av dobbelthaken. En gratis konsultasjon med en av våre dyktige leger er nødvendig før du gjennomgår en slik prosedyre.

Hvordan er prosedyren?

Ved dobbelthake mesoterapi blir små injeksjoner av spesialiserte medisinske løsninger, som vanligvis inkluderer en blanding av enzymer, aminosyrer og andre stoffer, satt inn i det subkutane fettlaget under haken. Disse injeksjonene har til hensikt å bryte ned fettceller og stimulere kollagenproduksjon for å stramme opp huden.

Prosedyren blir utført av en av våre leger som er kvalifiserte og utført prosedyre på mange av våre kunder med meget gode resultater. Før prosedyren starter får du god tid til å diskutere målene dine og eventuelle bekymringer med legen på Best Beauty Klinikk. Injeksjonene plasseres strategisk under huden, og hele prosessen tar vanligvis ikke lang tid.

Etter prosedyren kan det være litt hevelse, rødhet eller ømhet på injeksjonsstedet. Det er viktig å følge etterbehandlingsinstruksjonene fra behandlingsleverandøren og unngå soling eller harde treningsøkter i en periode.

Som med enhver kosmetisk prosedyre, er resultatene individuelle, og det kan være nødvendig med flere økter for å oppnå ønsket effekt.

Mesoterapi injeksjon Bergen

Behandlingens effekt;

  • Akselererer hudforyngelse

  • Fjerner fett under epidermis

  • Tendens til å fikse mørke flekker og andre hudproblemer i ansiktet

  • Forbedring av blodstrømmen i hudlaget

Hvor fort merker jeg effekten?

Effekten av dobbelthake mesoterapi kan variere fra person til person. Noen mennesker kan merke en visuell forbedring etter bare noen få dager, mens det for andre kan ta flere uker før resultatene blir tydelige. Dette avhenger av flere faktorer, inkludert individuelle responsvariasjoner, behandlingsområdet og hvor godt du følger etterbehandlingsinstruksjonene.

Det er også viktig å huske at flere behandlingssesjoner kan være nødvendige for å oppnå optimale resultater. Derfor å kommunisere nøye med behandlede lege er viktig for å få realistiske forventninger og forståelse av behandlingsforløpet.

Hva er bivirkninger?

Bivirkninger som kan oppstå etter mesoterapibehandling er hovedsakelig et resultat av injisert innføring i huden. Derfor kan noen mennesker oppleve smerte, hevelse, blåmerker, betennelse eller muligens infeksjon eller allergi etter en mesoterapibehandling.

Hvor ofte må jeg ta behandlingen?

Hvor ofte du må gjennomgå dobbelthake mesoterapi kan variere avhengig av individuelle faktorer og ønsket resultat. Ofte anbefales det en serie med behandlingssesjoner for å oppnå optimale resultater. Dette kan typisk innebære flere økter spredt over en periode, for eksempel ukentlige eller månedlige behandlinger.

Hvem kan ikke ta mesoterapi?

  • Gravide og ammende kvinner;

  • Personer diagnostisert med diabetes mellitus;

  • Personer med historie av hjerteinfarkt;

  • Personer med kardiovaskulær sykdom;

  • Personer med aktiv herpes

Bestill din time i dag!

bottom of page