top of page

Profhilo

Profhilo er en type estetisk behandling som brukes for å forbedre hudens kvalitet og gi den et mer ungdommelig utseende. Det er en injiserbar behandling som inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, som er en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til fuktighet og fasthet i huden. Profhilo blir ofte brukt til å behandle ansikt, hals, hender og andre områder med synlige tegn på aldring eller tap av elastisitet i huden. Det er kjent for å gi en naturlig og subtil forbedring uten å endre ansiktets grunnleggende trekk.

Antallet Profhilo - behandlinger som trengs for optimal effekt, kan variere avhengig av faktorer som hudens tilstand, alder og personlige mål. Vanligvis anbefales det imidlertid å gjennomføre 2 behandlinger med en måneds mellomrom etterfølgt av vedlikeholdsbehandlinger hver 3 til 6 måneder. Hver behandling består av 2 ml (1 m i hver side av ansiktet). 

Profhilo behandling Bergen
Hvem kan få behandlingen?

Profhilo-behandling er generelt egnet for alle personer over 18 som ønsker å forbedre hudens kvalitet og elastisitet. Det er vanligvis anbefalt for de som har begynt å vise tegn på aldring, som tap av fasthet og fuktighet i huden. Behandlingen kan være egnet for ulike hudtyper og aldersgrupper, men det beste er å bli konsultert legen på vår klinikk for å avgjøre om profhilo-behandling er passende for deg. De vil kunne vurdere din hudtilstand og medisinske historie før de gir deg anbefalinger.​

Kontraindikasjon

Før behandling med Profhilo på Best Beauty Klinikk blir du konsultert av en av våre kvalifiserte leger før du gjennomgår den estetiske behandlingen, dette for å avgjøre om det er trygt og passende for deg, spesielt med tanke på din medisinske historie og individuelle forhold.

Kontraindikasjoner for Profhilo-behandling inkluderer vanligvis:

 1. Graviditet og amming: Det anbefales generelt ikke å gjennomgå estetiske behandlinger som Profhilo under graviditet eller mens du ammer.

 2. Akutte eller kroniske hudinfeksjoner: Hvis du har en aktiv hudinfeksjon eller en kronisk hudtilstand på det aktuelle behandlingsområdet, bør behandlingen utsettes til infeksjonen er under kontroll.

 3. Autoimmune lidelser: Personer med alvorlige autoimmune lidelser kan ha en økt risiko for komplikasjoner etter behandlingen.

 4. Allergi mot hyaluronsyre eller andre ingredienser: Hvis du har en kjent allergi eller overfølsomhet overfor hyaluronsyre eller andre ingredienser som brukes i Profhilo, bør du unngå behandlingen.

 5. Aktiv herpesutbrudd: Hvis du har et pågående utbrudd av herpes på eller nær behandlingsområdet, bør behandlingen utsettes til utbruddet er leget.

 6. Aktiv akne eller betennelser: Profhilo-behandling bør unngås hvis du har aktiv akne eller betennelse i behandlingsområdet.

Hvorfor Profhilo behandling?

Profhilo-behandling er viktig for flere grunner:

 1. Forbedrer hudens kvalitet: Profhilo bidrar til å forbedre hudens kvalitet ved å øke produksjonen av kollagen og elastin. Dette fører til økt fasthet, elastisitet og hydrering i huden, noe som gir et mer ungdommelig utseende.

 2. Naturlige resultater: Profhilo gir subtile og naturlige resultater. Det fokuserer ikke på å endre ansiktets grunnleggende trekk, men heller på å forbedre hudens tekstur og utseende.

 3. Minimerer aldringstegn: Behandlingen kan redusere synlige aldringstegn som fine linjer, rynker og slapp hud. Dette gjør det populært blant de som ønsker å oppnå en forbedret, men naturlig utseende.

 4. Minimal nedetid: Ettersom Profhilo-behandlingen ikke innebærer kirurgi, er det generelt mindre nedetid sammenlignet med mer invasive prosedyrer. Dette gjør det praktisk for folk med en travel livsstil.

 5. Langvarige resultater: Resultatene av Profhilo-behandling kan vare i flere måneder, avhengig av individuelle faktorer som alder, livsstil og behandlingsområde.

 6. Individuell tilpasning: Profhilo-behandling kan tilpasses individuelle behov og mål. Behandleren kan justere injeksjonsstedene og mengden Profhilo som brukes for å oppnå de beste resultatene.

 7. Økt selvtillit: Mange opplever en økning i selvtillit og velvære etter å ha gjennomgått en Profhilo-behandling, da de ser og føler seg mer ungdommelige og friske.

 8. Ikke-kirurgisk alternativ: For de som ønsker å forbedre hudens utseende uten å gå gjennom kirurgi, gir Profhilo-behandlingen en effektiv ikke-kirurgisk alternativ.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Profhilo-behandlingen ikke er for alle, og det er derfor nødvendig med en lege konsultasjon for å vurdere om behandlingen passer for deg og dine behov.

Bivirkning:

Bivirkninger etter Profhilo-behandling er vanligvis milde og midlertidige, men det er viktig å være oppmerksom på dem. Noen mulige bivirkninger kan inkludere:

 1. Hevelse og rødhet: Noen mennesker opplever lett hevelse og rødhet i behandlingsområdet. Dette er vanligvis midlertidig og avtar i løpet av noen timer til noen dager.

 2. Smerte eller ubehag: Noen pasienter kan oppleve lett smerte eller ubehag på injeksjonsstedene, men dette forsvinner vanligvis raskt.

 3. Blåmerker: Det er mulig å oppleve blåmerker på injeksjonsstedene, spesielt hvis små blodkar blir truffet under behandlingen. Disse forsvinner normalt i løpet av noen dager.

 4. Klumper eller ujevnheter: I sjeldne tilfeller kan noen oppleve små klumper eller ujevnheter under huden. Dette er vanligvis midlertidig og forbedres over tid.

 5. Infeksjon: Selv om infeksjoner er sjeldne, er det en liten risiko for infeksjon etter enhver injiserbar behandling.

Husk at resultatene og bivirkningene kan variere fra person til person. På Best Beauty Klinikk er det kun leger som gir behandlingene, dette for å få profesjonell råd for etterbehandling og ikke minst for å minimere risikoen for bivirkninger. Hvis du opplever uvanlige eller vedvarende bivirkninger, kan du kontakte oss umiddelbart.

Behandling:

På Best Beauty Klinikk, utføres Profhilo-behandling av kvalifiserte leger. Her er en generell oversikt over hvordan behandlingen utføres:

 1. Konsultasjon: Først vil du ha en konsultasjon med behandlende lege. De vil vurdere din hudtilstand, diskutere dine mål og forventninger, og avgjøre om Profhilo-behandlingen er passende for deg.

 2. Identifisering av behandlingsområder: Sammen med legen vil du identifisere de spesifikke områdene du ønsker å behandle med Profhilo. Dette kan inkludere ansikt, hals, hender eller andre områder med aldringstegn.

 3. Forberedelse og injeksjoner: Legen vil desinfisere behandlingsområdet og deretter injisere Profhilo ved hjelp av tynne nåler. Vanligvis brukes noen injeksjonspunkter på hver side av ansiktet, med nødvendige justeringer for andre områder.

 4. Massasje: Etter injeksjonene vil behandlende profesjonell massere behandlingsområdet forsiktig. Dette hjelper til med å distribuere Profhilo jevnt under huden.

 5. Etterbehandling: Etter behandlingen vil du få informasjon om etterbehandling og omsorg for behandlingsområdene. Du kan bli rådet til å unngå tung trening, soling og varme bad de første dagene.

 6. Oppfølgingsavtale: Noen uker senere kan det være en oppfølgingsavtale for å vurdere resultatene og avgjøre om ytterligere behandlinger er nødvendige.

Bestill din time i dag!

kornete tekstur

Sikkerhet

Din sikkerhet er våres første prioritet. For å minimere komplikasjoner har vi en ekstensiv viten om anatomi og kjenner hver enkelt nerve og blodkar i ansiktet.

Kvalitet

Best Beauty Klinikk bruker utelukkende produkter med høy kvalitet og høy sikkerhetsprofil.

Etikk

Tillit og medisinske etikk er grunnsteinen i alle våre tjenester. Vi ønsker at du føler trygg hos oss. 

bottom of page