top of page

Om oss

Best Beauty Klinikk ble stiftet i Bergen for å tilby kosmetisk medisinske behandlinger. Behandlingene vi tilbyr er vitenskapelig godt dokumentert når det gjelder effekt, varighet og bivirkninger. 

Jeg Filip Shakari som dagligleder og overlege Dr. Samireh Farshchi som ansvarlig overlege tilbyr behandlinger selv, i tillegg til konsultasjon og oppfølging. 

Våre kunders sikkerhet er våres første prioritet,. Alle behandlinger og konsultasjoner på Best Beauty Klinikk utføres av spesialiserte leger som har lang kliniske og kirurgiske og ikke minst kosmetiske behandlinger.

Best Beauty Klinikk er et reisemål for skjønnhet, fornyelse og selvtillit. Behandlingene i klinikken utføres av spesialiserte leger. De er erfarne høy kompetente fagfolk som er opptatte av å hjelpe deg med å realisere dine skjønnhetsmål på en trygg og skånsom måte. Vi er mer opptatte av en harmonisk og naturlig skjønnhet. 

Produkter

I Best Beauty Klinikk bruker vi kun produkter som har EU godkjenning og som er godkjent av Statens Legemiddelverk SLV. 

Kvalitet og sikkerhet er våres første perioritering når det gjelder produktvalg.

kornete tekstur

Sikkerhet

Din sikkerhet er våres første prioritet. For å minimere komplikasjoner har vi en ekstensiv viten om anatomi og kjenner hver enkelt nerve og blodkar i ansiktet.

Kvalitet

Best Beauty Klinikk bruker utelukkende produkter med høy kvalitet og høy sikkerhetsprofil.

Etikk

Tillit og medisinske etikk er grunnsteinen i alle våre tjenester. Vi ønsker at du føler trygg hos oss. 

bottom of page