top of page

Meso-needling

Meso-Needling er en innovativ hudnålbehandling utviklet av Mesoestetic Cosmeceuticals. Det er et ikke-invasivt transdermalt serumtilførselssystem laget for å forynge huden og avhjelpe mange vanlige hudproblemer.

Når Meso-Needling nano-pinner forsiktig berører huden, danner de opptil 200 000 usynlige nanokanaler. Disse nanokanalene i huden er en direkte linje for å levere nærende serum under hudbarrieren for å stimulere de regenerative prosessene og kollagenproduksjonen i huden. Derfor hjelper Meso-Needling mot pigmentering, aldring eller arrdannelse. 

Meso-needling bruker den samme avanserte nåleanordningen som vår standard mikro-needling behandling; imidlertid brukes en annen stemplingsteknikk. Denne teknikken er avgjørende for leveringen av ditt valgte meso-serum, som gir et ekstra lag med fordeler i tillegg til standard nålebehandling.

Meso-needling i Bergen
Fordeler med meso-needling:
  • Stimulering av kollagen og elastin produksjon. Dette forbedrer hudens fasthet, elastitet og tekstur.

  • Reduksjon av arr danelse. Jevner ut hudpigmentasjon og reduserer ujevnheter.

  • Forbedring av hudtekstur. 

  • Reduksjon av porer som resulterer i mer friskere og mer strålende hud. 

  • Bedre absorpsjon. Ved å skape mikrokanaler ved hjelp av mikro-needling, forbedres absorpsjon av meso-løsningen. Dette igjen bidrar til at aktive ingredienser trenger dypere ned i huden og gir bedre reultater. 

 

I Best Beauty Klinikk utføres alle behandlinger av lege med inngående kunnskap om behandlingene. Vi tror at profesjonalitet kan redusere bivirkninger og risiko forbundet med prosedyren. Derfor før behandlingen er det viktig med en grundig vurdering om behandlingen er egent for deg. 

Hvem kan ikke få meso-needling
  • Pasienter med aktiv eller alvorlig betente akner. Dette fordi under punktering av huden ved hjelp av mikro-needling kan potensielt spre bakterier og forverre tilstanden. 

  • Pasienter med aktive hudinfeksjoner, for eksempel impetigo eller herpesutbrudd. 

  • Pasienter med andre medisinske tilstander; koagulasjonsforstyrrelser, immunsvikt... eller andre tilstander som påvirker helingsprosessen. 

  • Gravide eller ammende kvinner. Det er begrenset forskning på bruk av mesoterapi, mesoneedling, mikroneedling under greviditet eller amming, og derfor våre leger anbefaler vanligvis å utsette prosedyre til etter ammeperioden. 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Antallet behandlinger med Meso-Needling som kreves, kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert hudtilstanden, behandlingsmål og individuelle respons. Generelt sett anbefalles det imidlertid en serie med flere behandlinger for å åpnnå optimale resultater. 

Vanligvis anbefales det å gjennomføre meso-needling behandling med mellomrom på noen få uker. Dette gir tilstrekkelig tid for huden å helbrede og fornye seg mellom behandlingene. 

Antallet behandlinger kan variere fra 3 til 6 sessioner avhengig av den indiciduelle behov og ønskede resultater. Fra våre erfaringer kan vi si at noen ser forbedringer etter bare noen få behandlinger, mens andre kan kreve flere økter for å åppnå ønskede resultater. 

Våre leger ønsker først og fremst høre og diskutere dine spesifikke behov og forventninger. De vil deretter evaluere din hudtilstand og anbefale et behandlingsprotokoll som passer best for deg. 

Bestill din time i dag!

kornete tekstur

Sikkerhet

Din sikkerhet er våres første prioritet. For å minimere komplikasjoner har vi en ekstensiv viten om anatomi og kjenner hver enkelt nerve og blodkar i ansiktet.

Kvalitet

Best Beauty Klinikk bruker utelukkende produkter med høy kvalitet og høy sikkerhetsprofil.

Etikk

Tillit og medisinske etikk er grunnsteinen i alle våre tjenester. Vi ønsker at du føler trygg hos oss. 

bottom of page