top of page

Mesoterapi for hårvekst

En kombinasjon av forskjellige medikamenter og næringsstoffer som brukes på hodebunnen. Kombinasjonene er Glutathione, Panthenol, Biotin og Organic Silicon og næringsstoffer som styrker, nærer hårsekkene og fremmer veksten av nytt hår. Behandlingen styrker hårsekk sammen med de kapillære strukturene i hårbunn som
fremmer veksten av nytt hår. 

Mesoterapi for hårvekst utført av vår lege på Best Beauty Klinikk.

Hvordan er prosedyren?

Denne behandlingen er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk kosmetisk hårrestaureringsprosedyre som har blitt stadig mer populær de siste få årene. 

For hårrestaureringsbehandlinger inneholder mesoterapiløsningen som injiseres i hodebunnen en spesiell kombinasjon av spesifikke kjemikalier, mineraler, aminosyrer, vitaminer, nukleinsyrer og ko-enzymer spesielt skreddersydd i henhold til pasientens unike behov.

 

Under prosedyren settes meso-løsningen inn rett under det epidermale laget av huden i passende vev for å stimulere mesodermlaget i huden, som ligger i en dybde på ca. 1 mm under overflaten. Dette oppmuntrer hårets naturlige regenererings- og spredningsprosess.

Mesoterapi bruker en dual-action prosess, som bruker både kjemisk stimulering og mekanisk stimulering til det berørte området.

Behandlingens effekt;

  • Reduserer betennelsesres i hodebunn 

  • Fremmer hårvekst

  • Modulerer nivåer av DHT.

  • Stimulerer den ekstracellulære matrisen og forankringsproteiner.

  • Stimulerer vevsremodellering for å øke størrelsen på hårsekken for bedre hårvitalitet og forankring.

Hvor fort merker jeg effekten?

Noen mennesker kan oppleve positive resultater i løpet av de første ukene av behandlingen, men det kan variere avhengig av hvor alvorlig hårtapet er og hvordan individet reagerer på behandlingen.

Pasienter bør forvente å forvente å se betydelige resultater innen de første to til tre månedene av behandlingen, men full effekt av behandlingen kan ta opptil seks måneder.

Har mesoterapi for hår bivirkninger?

Bivirkninger som kan oppstå etter mesoterapibehandling er hovedsakelig et resultat av injisert innføring i huden. Derfor kan noen mennesker oppleve smerte, hevelse, blåmerker, betennelse eller muligens infeksjon etter en mesoterapibehandling.

Hva bør jeg gjøre etter behandlingen?

Mesoterapi er en fin måte å øke blodstrømmen til hodebunnen på, men det er ikke den eneste måten å gjøre det på. Faktisk kan du legge til hodebunnsmassasje og øvelser til rutinen din på daglig basis.

Er mesoterapi det rette hårbehandlingsalternativet for deg?

Våre leger på Best Beauty Klinikk kan avgjøre om dette er den beste behandlingen for dine hårtapsproblemer.

Det er ingen tvil om at effekten av mesoterapi – inkludert økt blodsirkulasjon og fjerning av DHT fra hodebunnen – kan være gunstig. Og når det kombineres med andre naturlige terapier, kan det føre til positive resultater.

Hvem kan ikke ta mesoterapi?

  • Gravide og ammende kvinner;

  • Personer diagnostisert med diabetes mellitus;

  • Personer med historie av hjerteinfarkt;

  • Personer med kardiovaskulær sykdom;

  • Personer med aktiv herpes

Bestill din time i dag!

Bestill din time i dag!

bottom of page