top of page

Mesoterapi Eye - Contour

Øyekonturen er et spesielt delikat område med anatomiske egenskaper som krever en spesifikk behandling. Huden rundt øynene er kjent for å være et område med høy gestikulering, og den blir tynnere og skjørere med alderen. Som følge vises da uttrykkslinjer, kjent som kråkeføtter, og huden i det nedre øyelokket blir brun eller blå (sirkler under øynene), noe som resulterer i et mer slitent utseende. Våre leger på Best Beauty Klinikk ønsker å oppdatere deg om de siste fremskrittene innen medisinske behandlinger for å forskjønne utseendet rundt øynene dine.

Det er forskjellige behandlinger for dette aldersfenomenet. Våre leger på Best Beauty Klinikk er spesialiserte innenfor mesoterapi for denne problemstillingen. 

Mesoterapi er en medisinsk teknikk som består i å introdusere aktive stoffer gjennom overflaten av huden ved hjelp av flere injeksjoner med sikte på å korrigere ulike estetiske bekymringer. Det er en veldig effektiv prosedyre for øyekonturen på grunn den farmakologiske effekten oppnådd med den spesifikke cocktailen av aktive ingredienser i Meso-løsningen. 

Mesoterapi Eye Contour behandling på Best Beauty Klinikk i Bergen

Fordeler med mesoterapi under øynene?

  • Reduserer rynker og fine linjer;

  • Redusere mørke ringer;

  • Lysere øyeområdet;

  • Reduserer hevelser og poser under øynene;

  • Reduserer trøtt utseende.

Hvor fort merker jeg effekten?

Fordelene fra hver injeksjon bør være tydelig innen tre uker etter behandlingen. Flere behandlinger med fire til seks ukers mellomrom kreves ofte for å gi et fullt tilfredsstillende resultat.

Med en kur på 4-6 mesoterapibehandlinger kan pasienter forvente at resultatene varer 12 til 18 måneder etter at det anbefalte behandlingsforløpet er fullført. For optimale resultater anbefaler vi pasienter å fortsette behandlingen for å opprettholde ønsket utseende.

Hva er bivirkninger?

Bivirkninger som kan oppstå etter mesoterapibehandling er hovedsakelig et resultat av injisert innføring i huden. Derfor kan noen mennesker oppleve smerte, hevelse, blåmerker, betennelse eller muligens infeksjon etter en mesoterapibehandling.

Hvor ofte må jeg ta behandlingen?

Våre leger på Best Beauty Klinikk kan avgjøre om dette er den beste behandlingen for din hud. For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling.

Hvem kan ikke ta mesoterapi?

  • Gravide og ammende kvinner;

  • Personer diagnostisert med diabetes mellitus;

  • Personer med historie av hjerteinfarkt;

  • Personer med kardiovaskulær sykdom;

  • Personer med aktiv herpes

Bestill din time i dag!

bottom of page