top of page
Tear Trough filler - Bergen

Velkommen til Best Beauty Klinikk, hvor våre erfarne leger er spesialister på Tear Trough filler behandlinger. Vi sikrer naturlige og forfriskende resultater for et mer ungdommelig utseende. Tear Trough fillers er en effektiv løsning for å redusere mørke ringer og hulhet under øynene, og gir deg et våkent og uthvilt uttrykk.

tear trough filler

Hva er Tear Trough Filler?

Tear Trough filler er en kosmetisk behandling som bruker injiserbare fillere for å fylle ut området under øynene. Dette området, kjent som "tear trough", kan ofte se mørkt og hul ut på grunn av aldring eller genetiske faktorer. Filleren, som vanligvis inneholder hyaluronsyre, hjelper til med å gjenopprette volum og redusere synligheten av mørke ringer og poser under øynene.

Fordeler med Tear Trough Filler

 • Reduksjon av Mørke Ringer: Behandlingen fyller ut hulrommene under øynene, noe som reduserer skygger og mørke ringer.

 • Ungdommelig Utseende: Gjenopprettelsen av volum gir et friskere og mer uthvilt utseende.

 • Naturlige Resultater: Moderne fillere gir naturlige resultater som harmoniserer med ditt ansiktsuttrykk.

 • Rask og Effektiv: Behandlingen tar kort tid og krever minimal nedetid, med synlige resultater umiddelbart.

tear trough filler_edited.jpg

Sikkerhet & trygghet

Hos Best Beauty Klinikk prioriterer vi sikkerhet og kvalitet. Våre leger bruker kun de beste og mest pålitelige produktene på markedet. Før behandlingen vil vi gjennomføre en grundig konsultasjon for å vurdere ditt behov og sikre at du er en god kandidat for Tear Trough filler.

Hva kan du forvente under behandlingen?

 • Konsultasjon: Vi starter med en konsultasjon for å forstå dine mål og forventninger, og for å gi deg detaljert informasjon om behandlingen..

 • Forberedelse: En bedøvende krem kan påføres for å minimere ubehag under prosedyren.

 • Injeksjon: Filleren injiseres forsiktig i området under øynene med små, presise mengder for å oppnå jevnt og naturlig volum..

 • Etterbehandling: Etter injeksjonen vil du få råd om hvordan du best tar vare på området for å sikre optimal helbredelse og resultater.

Ofte stilte spørsmål:

 • Er behandlingen smertefull? De fleste opplever minimalt ubehag, da vi bruker en bedøvende krem for å gjøre prosedyren så komfortabel som mulig..

 • Er det bivirkninger? Vanlige bivirkninger kan inkludere mild hevelse og blåmerker, men dette går vanligvis over innen noen dager.

 • Hvor lenge varer resultatene? Resultatene av Tear Trough filler kan vare mellom 9 og 12 måneder, avhengig av individuelle faktorer og typen filler som brukes.

Hvorfor velge Best Beauty Klinikk?

 • Erfaring og Ekspertise: Våre leger har omfattende erfaring og kunnskap innen kosmetiske injeksjoner.

 • Personlig Tilnærming: Vi tar oss tid til å forstå dine ønsker og behov for å skreddersy behandlingen etter dine preferanser.

 • Kvalitetsprodukter: Vi bruker kun de beste produktene fra ledende produsenter for å sikre trygge og effektive resultater.

Kontakt oss

Ønsker du å redusere mørke ringer og poser under øynene for et mer våkent og ungdommelig utseende? Bestill en konsultasjon hos Best Beauty Klinikk i dag. Vårt vennlige og profesjonelle team er klare til å hjelpe deg med å oppnå de resultatene du ønsker.

En kvinne får fillerinjeksjon

Behandlingsforløp

dots

Undersøkelse

Du vil bli konsultert av lege hvor det foretas en analyse av ansiktet og du vil bli grundig informert om hva du kan forvente av behandlingen og om behandlingen passer for deg.

dots

Behandling

Området som skal behandles, desinfiseres og evt merket. En veldig tynn nål injiserer imidlertid medikamentet inne i de aktuelle muskelområdene. Behandlingen varer ca. 15 minutter - avhengig av hvor mange områder som skal behandles.

dots

Kontroll

Du kan komme til kontroll 2 uker etter behandlingen.

bottom of page