top of page
NLF Filler - Bergen

Våre erfarne leger tilbyr spesialiserte nasolabiale filler behandlinger. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå et glatt og ungdommelig utseende ved å redusere synligheten av nasolabiale folder, også kjent som smilelinjer. Med vår ekspertise og de nyeste teknikkene, kan du være trygg på at du får naturlige og langvarige resultater.

NLF filler

Hva er Nasolabiale Filler?

Nasolabiale filler er en kosmetisk behandling som bruker injiserbare geler for å fylle ut de dype linjene som går fra nesevingene til munnvikene. Disse linjene kan bli mer fremtredende med alderen, men ved å bruke fillere som inneholder hyaluronsyre, kan vi gjenopprette tapt volum og redusere synligheten av disse linjene

Fordeler med Nasolabiale Fille

 • Reduksjon av Smilelinjer: Behandlingen glatter ut de dype nasolabiale foldene, noe som gir et mer ungdommelig utseende.

 • Naturlige Resultater: Moderne fillere gir naturlige og subtile forbedringer som harmoniserer med dine ansiktstrekk.

 • Rask og Effektiv Behandling: Prosedyren tar kort tid, vanligvis mindre enn en time, med umiddelbare resultater.

 • Langvarig Effekt: Effekten av nasolabiale filler varer vanligvis mellom 9 og 12 måneder, avhengig av individuelle faktorer.

NLF filler

Sikkerhet & trygghet

Hos Best Beauty Klinikk prioriterer vi din sikkerhet og komfort. Våre sertifiserte leger bruker kun de beste og mest pålitelige produktene på markedet. Før behandlingen vil vi gjennomføre en grundig konsultasjon for å vurdere ditt behov og sikre at du er en god kandidat for nasolabiale filler.

Hva kan du forvente under behandlingen?

 • Konsultasjon: Vi starter med en konsultasjon for å forstå dine mål og forventninger, og for å gi deg detaljert informasjon om behandlingen.

 • Forberedelse: En bedøvende krem kan påføres for å minimere ubehag under prosedyren.

 • Injeksjon: Filleren injiseres forsiktig i de nasolabiale foldene med små, presise mengder for å oppnå jevnt og naturlig volum.

 • Etterbehandling: Etter injeksjonen vil du få råd om hvordan du best tar vare på området for å sikre optimal helbredelse og resultater.

Ofte stilte spørsmål:

 • Er behandlingen smertefull? De fleste opplever minimalt ubehag, takket være den bedøvende kremen som påføres før injeksjonen.

 • Er det bivirkninger? Vanlige bivirkninger kan inkludere mild hevelse og blåmerker, men dette går vanligvis over innen noen dager.

 • Hvor lenge varer resultatene? Resultatene av nasolabiale filler kan vare mellom 9 og 12 måneder, avhengig av individuelle faktorer og typen filler som brukes.

Hvorfor velge Best Beauty Klinikk?

 • Erfaring og Ekspertise: Våre leger har omfattende erfaring og kunnskap innen kosmetiske injeksjoner.

 • Personlig Tilnærming: Vi tar oss tid til å forstå dine ønsker og behov for å skreddersy behandlingen etter dine preferanser.

 • Kvalitetsprodukter: Vi bruker kun de beste produktene fra ledende produsenter for å sikre trygge og effektive resultater.

Kontakt oss

Ønsker du å redusere nasolabiale folder og oppnå en glatt og ungdommelig hud? Bestill en konsultasjon hos Best Beauty Klinikk i dag. Vårt vennlige og profesjonelle team er klare til å hjelpe deg med å oppnå de resultatene du ønsker.

En kvinne får fillerinjeksjon

Behandlingsforløp

dots

Undersøkelse

Du vil bli konsultert av lege hvor det foretas en analyse av ansiktet og du vil bli grundig informert om hva du kan forvente av behandlingen og om behandlingen passer for deg.

dots

Behandling

Området som skal behandles, desinfiseres og evt merket. En veldig tynn nål injiserer imidlertid medikamentet inne i de aktuelle muskelområdene. Behandlingen varer ca. 15 minutter - avhengig av hvor mange områder som skal behandles.

dots

Kontroll

Du kan komme til kontroll 2 uker etter behandlingen.

bottom of page