top of page
Marionette filler - Bergen

Våre erfarne leger tilbyr spesialiserte marionettfiller behandlinger. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å redusere synligheten av marionettlinjer og forbedre ansiktskonturene dine. Med vår ekspertise og de nyeste teknikkene kan du være trygg på at du får naturlige og langvarige resultater.

marionette filler

 Hva er Marionettfiller

Marionettfiller er en kosmetisk behandling som bruker injiserbare geler for å fylle ut de vertikale linjene som går fra munnvikene ned mot haken. Disse linjene kan gi et trist eller aldrende uttrykk, men ved å bruke fillere som inneholder hyaluronsyre, kan vi gjenopprette tapt volum og redusere synligheten av disse linjene.

Fordeler med Tear Trough Filler

 • Reduksjon av Marionettlinjer: Behandlingen glatter ut de vertikale linjene fra munnvikene, noe som gir et mer ungdommelig og løftet utseende.

 • Naturlige Resultater: Moderne fillere gir naturlige og subtile forbedringer som harmoniserer med dine ansiktstrekk.

 • Rask og Effektiv Behandling: Prosedyren tar kort tid, vanligvis mindre enn en time, med umiddelbare resultater.

 • Langvarig Effekt: Effekten av marionettfiller varer vanligvis mellom 9 og 12 måneder, avhengig av individuelle faktorer.

marionette filler

Sikkerhet & trygghet

Hos Best Beauty Klinikk prioriterer vi din sikkerhet og komfort. Våre sertifiserte leger bruker kun de beste og mest pålitelige produktene på markedet. Før behandlingen vil vi gjennomføre en grundig konsultasjon for å vurdere ditt behov og sikre at du er en god kandidat for marionettfiller.

Hva kan du forvente under behandlingen?

 • Konsultasjon: Vi starter med en konsultasjon for å forstå dine mål og forventninger, og for å gi deg detaljert informasjon om behandlingen.

 • Forberedelse: En bedøvende krem kan påføres for å minimere ubehag under prosedyren.

 • Injeksjon: Filleren injiseres forsiktig i marionettlinjene med små, presise mengder for å oppnå jevnt og naturlig volum.

 • Etterbehandling: Etter injeksjonen vil du få råd om hvordan du best tar vare på området for å sikre optimal helbredelse og resultater.

Ofte stilte spørsmål:

 • Er behandlingen smertefull?: De fleste opplever minimalt ubehag, takket være den bedøvende kremen som påføres før injeksjonen.

 • Er det bivirkninger?: Vanlige bivirkninger kan inkludere mild hevelse og blåmerker, men dette går vanligvis over innen noen dager.

 • Hvor lenge varer resultatene?: Resultatene av marionettfiller kan vare mellom 9 og 12 måneder, avhengig av individuelle faktorer og typen filler som brukes

Hvorfor velge Best Beauty Klinikk?

 • Erfaring og Ekspertise: Våre leger har omfattende erfaring og kunnskap innen kosmetiske injeksjoner.

 • Personlig Tilnærming: Vi tar oss tid til å forstå dine ønsker og behov for å skreddersy behandlingen etter dine preferanser.

 • Kvalitetsprodukter: Vi bruker kun de beste produktene fra ledende produsenter for å sikre trygge og effektive resultater.

Kontakt oss

Ønsker du å redusere marionettlinjer og oppnå et glatt og ungdommelig utseende? Bestill en konsultasjon hos Best Beauty Klinikk i dag. Vårt vennlige og profesjonelle team er klare til å hjelpe deg med å oppnå de resultatene du ønsker.

En kvinne får fillerinjeksjon

Behandlingsforløp

dots

Undersøkelse

Du vil bli konsultert av lege hvor det foretas en analyse av ansiktet og du vil bli grundig informert om hva du kan forvente av behandlingen og om behandlingen passer for deg.

dots

Behandling

Området som skal behandles, desinfiseres og evt merket. En veldig tynn nål injiserer imidlertid medikamentet inne i de aktuelle muskelområdene. Behandlingen varer ca. 15 minutter - avhengig av hvor mange områder som skal behandles.

dots

Kontroll

Du kan komme til kontroll 2 uker etter behandlingen.

bottom of page