top of page

Mesoterapi Anti-Age

Mesoterapi Anti-aging er revitaliserende ingredienser, som brukes til foryngelse av huden. Det er en kombinasjonen av Panthenol, DMAE, Organic Silicon, Centella Asiatica og Hyaluronsyre. Disse vil redusere tegn på aldring ved å få huden til å gjenstå som fuktig, nærende, glattere og revitalisert. 

Hvordan er prosedyren?

Denne behandlingen er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre. Behandlingen innebærer et stort antall småstikk i huden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme kan det også tilbys bedøvelsekrem.

Under prosedyren settes meso-løsningen inn rett under det epidermale laget av huden i passende vev for å stimulere mesodermlaget i huden, som ligger i en dybde på ca. 1 mm under overflaten. Dette oppmuntrer de naturlige regenererings- og spredningsprosess.

Mesoterapi bruker en dual-action prosess, som bruker både kjemisk stimulering og mekanisk stimulering til det berørte området.

Behandlingens effekt;

  • Gjenvinne hudens glød,

  • Gjenvinne volum,

  • Gjenvinne fuktighet og farge,

  • Over tid har effekt på fine linjer og rynker.

Hvor fort merker jeg effekten?

Noen mennesker kan oppleve positive resultater i løpet av de første ukene av behandlingen, men det kan variere avhengig av  hvordan individet reagerer på behandlingen.

Pasienter bør forvente å forvente å se betydelige resultater innen de første to til tre månedene av behandlingen, men full effekt av behandlingen kan ta opptil seks måneder.

Hva er bivirkninger?

Bivirkninger som kan oppstå etter mesoterapibehandling er hovedsakelig et resultat av injisert innføring i huden. Derfor kan noen mennesker oppleve smerte, hevelse, blåmerker, betennelse eller muligens infeksjon etter en mesoterapibehandling.

Hvor ofte må jeg ta behandlingen?

Våre leger på Best Beauty Klinikk kan avgjøre om dette er den beste behandlingen for din hud. For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling.

Hvem kan ikke ta mesoterapi?

  • Gravide og ammende kvinner;

  • Personer diagnostisert med diabetes mellitus;

  • Personer med historie av hjerteinfarkt;

  • Personer med kardiovaskulær sykdom;

  • Personer med aktiv herpes

Bestill din time i dag!

Bestill din time i dag!

bottom of page