top of page

Mesoterapi Anti -Pigment

En mesoterapibehandling innebærer å injisere små mengder farmasøytiske, homøopatiske medisiner, planteekstrakter, vitaminer og andre ingredienser rett under overflatelaget av huden. Denne direkte administrasjonen påvirker det ønskede området raskt og viser merkbare resultater på bare noen få økter.

For økt pigmentering som melasma, urenheter, fregner og post-inflammatorisk hyperpigmenteringer, brukes denne teknikken til å levere lysende midler, som glutation og vitamin C, direkte inn i hudlagene.

Hvordan er prosedyren?

Våre leger i Best Beauty Klinikk er spesialiserte på mesoterapibehandlinger. Vi lytter til pasientenes bekymringer og hjelper dem med å avgjøre hvilke behandlinger som passer dem best ved å vurdere faktorer som ønsket mål, nødvendig nedetid for restitusjon og toleranse for behandlingen. Vi oppgir også realistiske og oppnåelige resultater av behandlingen.

Denne behandlingen er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre. Behandlingen innebærer et stort antall småstikk i huden. De fleste kan klare seg uten bedøvelse, men ettersom visse områder i ansiktet er litt mer følsomme kan det også tilbys bedøvelsekrem.

Under prosedyren settes meso-løsningen inn rett under det epidermale laget av huden der det leveres lysende midler, som glutation og vitamin C, direkte inn i hudlagene.

Mesoterapi bruker en dual-action prosess, som bruker både kjemisk stimulering og mekanisk stimulering til det berørte området.

Behandlingens effekt;

  • Akselererer hudforyngelse

  • Fjerner fett under epidermis

  • Tendens til å fikse mørke flekker og andre hudproblemer i ansiktet

  • Forbedring av blodstrømmen i hudlaget

Hvor fort merker jeg effekten?

Fordelene fra hver injeksjon bør være tydelig innen tre uker etter behandlingen. Flere behandlinger med fire til seks ukers mellomrom kreves ofte for å gi et fullt tilfredsstillende resultat.

Med en kur på 4-6 mesoterapibehandlinger kan pasienter forvente at resultatene varer 12 til 18 måneder etter at det anbefalte behandlingsforløpet er fullført. For optimale resultater anbefaler vi pasienter å fortsette behandlingen for å opprettholde ønsket utseende.

Hva er bivirkninger?

Bivirkninger som kan oppstå etter mesoterapibehandling er hovedsakelig et resultat av injisert innføring i huden. Derfor kan noen mennesker oppleve smerte, hevelse, blåmerker, betennelse eller muligens infeksjon etter en mesoterapibehandling.

Hvor ofte må jeg ta behandlingen?

Våre leger på Best Beauty Klinikk kan avgjøre om dette er den beste behandlingen for din hud. For optimalt resultat anbefaler vi 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling.

Hvem kan ikke ta mesoterapi?

  • Gravide og ammende kvinner;

  • Personer diagnostisert med diabetes mellitus;

  • Personer med historie av hjerteinfarkt;

  • Personer med kardiovaskulær sykdom;

  • Personer med aktiv herpes

Bestill din time i dag!

bottom of page