top of page

Øvrige Injeksjonsbehandlinger

Ved behandling av rynker, bruker vi ofte en injeksjon som reduserer aktiviteten i noen av de ansikts musklene slik at rynkene glattes ut, over en tid. Det finnes idag fire forskjellige legemidler som er godkjente i Norge til denne type injeksjonsbehandlingen. På grunn av strenge regler i Norge får vi ikke lov å omtale disse legemidlene med navn her på våres side. For mer informasjon se her.

Medikamentet kan kun rekvireres av lege. Mengde og område av behandlingen må vurderes av lege som har rekvireringsrett. Våre leger har inngående kunnskap og lang erfaring med slike type injeksjonsbehandlinger. I flere år har de jobbet med disse type injeksjonsbehandlingene til både kosmetiske og medisinske formål. De siste 50 årene har disse injeksjonsbehandlingene blitt brukt til å behandle dynamiske rynker.  Behandlingene hemmer nerve-endingen til muskelen og dermed blir muskelen "avslappet". Våres leger anbefaler ikke disse type injeksjonsbehandlingene for under pasienter under 18 års alder og kvinner som er gravide eller ammende. 

Rynkeområder

Estetiske Neurotoksin behandlinger

Pannerynker Bergen

Rynker får deg raskt til å se eldre ut enn du er – og eldre enn du føler deg. Injeksjonsbehandling kan jevne ut rynker slik at du kjenner deg selv igjen. Pannerynker oppstår fordi musklene i pannen trekker seg sammen. Det er dette vi kaller for dynamiske rynker, derfor starter vi oftest med slike type injeksjonsbehandlinger. Behnandlingen får musklene til å slappe av slik at huden jevner seg ut. Pannemuskelen kalles frontalmuskelen, som er en tynn muskel som ligger under huden. Har varierende form og fordeling på pannen. Dens funksjon er å trekke øyenbrynene oppover. Derfor kan man bli tung tilsvarende øyenbryn hvis terapeuten er uerfaren.

Rynker mellom øyenbrynene Bergen

Rynker mellom øyenbrynene er dynamiske rynker som oppstår når musklene folder huden på samme sted om og om igjen. Løsningen er å få musklene til å slappe av. Når musklene ikke lenger trekker seg sammen, jevner rynkene seg ut. Musklene i dette området består av 4 forskjellige muskler. Deres funksjon er å trekke øyenbrynene mot midten av pannen og nedover. De er plassert på forskjellige dyp i forhold til huden. Uten kunnskap om anatomien vil det føre til for eksempel hengende øyelokk. Disse er sterke muskler, så det krever mer injeksjonsmiddel. I tillegg til å fjerne rynker, kan man heve øyenbrynene ved å behandle Glabella.

Smilerynker ​Bergen

Hvis du er en av de som smiler mye med øynene, kan det føre til smilerynker (kråketær). Og de er kanskje ikke så lette å smile til. Smilrynker tilhører det vi kaller dynamiske rynker. Rynker oppstår når musklene rundt øyet trekker seg sammen, og behandlingen kan forhindre dette. Effekten varer i ca 4 måneder, og med vanlige injeksjons-behandlinger i vår klinikk kan du som regel få jevnet ut lette til moderate rynker helt.

Øyenbrynsløft  Bergen

Løft av øyenbryn:

Den laterale delen av øyemuskelen (m. Orbicullaris) trekker øyenbrynene nedover. Behandling av denne delen av muskelen har to formål. Først å heve øyenbrynene med ca. 2 mm så kan øyenbrynet få en form som mange ønsker seg. For det andre, minimer rynkene som oppstår rett over øyenbrynet.

Neserynker:  Bergen

Hvis smil og latter har satt litt for dype spor i nesen, kan injeksjonsbehandling jevne ut huden igjen. Uten å ta smilet fra deg. De fleste av oss kjenner dem fra speilet når vi smiler mye. Noen har et ansiktsuttrykk som gir nesten permanente rynker over nesen. Rynkene på nesen har absolutt både sjarm og sødme, men du synes kanskje likevel at de har blitt for tydelige. Så løsningen heter stort sett "injeksjonsbehandling. Dette er fordi rynker er det vi kaller dynamiske rynker – skapt av muskler som trekker seg sammen igjen og igjen. To injeksjoner på hver side av neseryggen får musklene til å slappe av slik at huden jevner seg ut i stedet. Du kan se effekten om 2 uker og den varer vanligvis i ca 4 måneder. Hvis ikke rynkene er for dype, vil rynkene som regel jevne seg helt ut dersom du får regelmessig behandling.

Marionett Rynker  Bergen

Vertikale linjene som strekker seg ned fra munnviken til kjeveområdet. Disse linjene kan danes over tid som en del av aldringsprosessen på grunn av tappet av hudens elastisitet og kollagen. Injeksjonsbehandling på Best Beauty Klinikk kan bidra til å redusere synligheten av marionett rynker. På Best Beauty Klinikk blir du vurdert under konsultasjon med legen før du kan få behandlingen

LipFlip  Bergen

En lipflip-behandling er en ikke kirurgisk prosedyre som brukes til å gi leppene et løft ved å injisere en liten mengde neurotoksin i musklene rundt leppekanten. Dette kan bidra til å gi et mer voluminøst og ungdommelig utseende ved å avsløre mer av den røde delen av leppene.  

Smile Line Balanse

Synlige tannkjøtt når en smiler kan skyldes overaktivitet i musklene i munnen eller selve anatomien rundt munnen. Uansett årsak, kan det behandles ved å hemme aktiviteten til musklene i munnen. Injeksjonsbehandlingen påvirker ikke evnen til å spise og snakke. 

Medisinske Neurotoksin behandlinger

Tanngnissing Bergen

M.masseter (tyggemuskel) behandles ofte både av kosmetiske årsaker (for å oppnå en "slankere V-form") og av medisinske årsaker, da tanngnissing (bruxisme) kan behandles med injeksjon i tyggemuskelen. Ved å behandle tyggemuskelen oppnår man tanngnissing behandling samtidig som muskelen blir mindre i størrelse og dermed en V-form i ansiktet

Svettebehandling Bergen

Svettebehandling med neurotoksin er en prosedyre som innebærer injeksjon av neurotoksin som i armhulene som blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene, noe som igjen reduserer overdreven svetteproduksjon i områder som armhuler, håndflater og fotsåler. Dette kan bidra til å reduserer ubehag og forbedre livskvaliteten for de som lider av overdreven svette. 

Migrene / hodepinebehandling Bergen

Behandling av tensjonshodepine / migrene forårsanket tense hodemusklaturer innebærer injeksjon av neurotoksin til å redusere muskelspenninger og smerte i hodet og nakken. Dette kan bidra til å lindre symptomer og forbedre livskvaliteten som lider av denne typen hodepine. 

kornete tekstur

Sikkerhet

Din sikkerhet er våres første prioritet. For å minimere komplikasjoner har vi en ekstensiv viten om anatomi og kjenner hver enkelt nerve og blodkar i ansiktet.

Kvalitet

Best Beauty Klinikk bruker utelukkende produkter med høy kvalitet og høy sikkerhetsprofil.

Etikk

Tillit og medisinske etikk er grunnsteinen i alle våre tjenester. Vi ønsker at du føler trygg hos oss. 

Bestill din time i dag!

bottom of page